17 December, 2021

Πώς να έχετε ένα επιτυχημένο πάρτι οικογενειακής βαφής

Τους τελευταίους μήνες γνωρίζω πολύ καλά πόσο μεγάλα είναι τα παιδιά μου. Το παλαιότερο μου θα είναι 10 σε λίγες μέρες και αρχίζουμε να βγαίνουμε από αυτό το δύσκολο κομμάτι της ζωής όπου τρέχουμε παιδιά στο μπάνιο. Δεν είναι ευκολότερο με κανένα τρόπο … απλά διαφορετικό. Τα παιδιά είναι πιο ανεξάρτητα και αισθάνομαι ένα διαφορετικό στάδιο της ζωής που έρχεται. Ένας στόχος μου για αυτό το επόμενο έτος είναι να αρχίσουμε να ενσωματώνουμε τα παιδιά μας σε περισσότερες δραστηριότητες μαζί μας. Δοκιμάσαμε κάτι νέο αυτό το μήνα με τους φίλους μας στο Plaid – ένα πάρτι οικογενειακής βαφής για να ξεκινήσουμε τα πράγματα!

Κάθε μήνα το Plaid φιλοξενεί ένα Facebook Live όπου σας διδάσκουν να ζωγραφίζετε ένα συγκεκριμένο έργο τέχνης. Μπορείτε να βρείτε ένα αρχείο όλων των προηγούμενων εκδηλώσεών τους εδώ και να παρακολουθήσετε ξανά όλα τα βίντεο αν θέλετε να καλύψετε όλα όσα έχουν κάνει.

Αν είσαι κάτι σαν εμένα σκέφτεσαι … “δεν μπορώ να ζωγραφίσω”. Αλλά παιδιά … με το ζόρι ζωγραφίζω μια φιγούρα. Πήρα να βιώσω την πρώτη μου νύχτα βαφής νωρίτερα φέτος, όταν επισκεφθήκαμε την έδρα Plaid και ήμουν πραγματικά σε θέση να ζωγραφίσω αυτόν τον αξιολάτρευτο κάκτο. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η δική μου αποδείχθηκε εξίσου καλή με την υπέροχη κυρία που διδάσκει τη νύχτα χρωμάτων! Είναι τρελό πώς όταν αναλύεται για εσάς σε απλά βήματα, μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε τέχνη!! Ας μιλήσουμε για το πώς να συμβεί αυτό!

ΒΉΜΑ 1: ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ
Εάν δεν έχετε παιδιά που συμμετέχουν τότε μπορείτε να παραλείψετε αυτό το μέρος, αλλά αν το κάνετε είναι σημαντικό να τους δώσετε μια ιδέα για το πώς θα πάει το πάρτι οικογενειακής βαφής. Αποφασίσαμε να έχουμε πίτσα κατά τη διάρκεια του πάρτι χρωμάτων μας και αυτό ήταν λίγο τρελό, αν και εφικτό. Καθίσαμε τα παιδιά μας και τους ενημερώσαμε ότι θα παρακολουθούσαμε τον δάσκαλο ζωντανά στο Facebook, ενώ μας δείχνει πώς να ζωγραφίζουμε και ότι δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε και να σταματήσουμε. Αλλά αυτό είναι εντάξει! Επειδή μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και να το παρακολουθήσετε ξανά. Ωστόσο, με αυτό είπε, σχεδόν μου 10 χρονών και 7 χρονών ήταν σε θέση να συμβαδίσει αρκετά καλά. Μου 4 χρονών χρειάστηκε κάποια βοήθεια από τον μπαμπά! Είναι απλώς σημαντικό να γνωρίζουν ότι είναι εντελώς εντάξει να δουλεύουν με το δικό τους ρυθμό και ότι μόλις τελειώσει το βίντεο μπορείτε να γυρίσετε πίσω όπου θέλετε να είστε!

ΒΉΜΑ 2: ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ
Έχοντας όλες τις προμήθειες που προετοιμάζονται μπροστά από το χρόνο είναι πολύ χρήσιμη. Ανοίξτε όλα τα πακέτα έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε ό, τι κάνουν στο βίντεο! Κινείται λίγο γρήγορα, οπότε αυτό σας βοηθά να παραμείνετε ενημερωμένοι! Καρό δίνει μια πλήρη λίστα με όλες τις προμήθειες που θα χρειαστείτε για κάθε κόμμα χρώμα, και συνήθως έχουν ένα συντονιστικό κωδικό έκπτωσης για να πάει με αυτό! Έχω πραγματικά έναν κωδικό έκπτωσης για το Plaid τώρα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για να λάβω 25% έκπτωση από την παραγγελία σας πάνω από $ 25. * Πλήρεις λεπτομέρειες στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: CHERISHEDBLISS.

ΒΉΜΑ 3: ΖΩΓΡΑΦΊΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΣΑΣ ΈΞΩ
Καλή διασκέδαση ζωγραφική. Αυτό είναι το καλύτερο μέρος, είναι όπου μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωγραφική, να παρακολουθήσετε τα παιδιά σας να ζωγραφίζουν και να γελούν σε όλα τα μικρά λάθη! Αν πάρετε λίγο πίσω, μην ανησυχείτε… θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να το επαναλάβετε! Ακολουθεί ένα βίντεο παρακάτω για την πιο πρόσφατη εκδήλωση Paint with Plaid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.