29 November, 2021

Οι κορυφαίες επιλογές τσαντών Weekender Duffle για το 2018

Αν και η ιδέα της μετάβασης σε μια μακροπρόθεσμη, πολλών εβδομάδων διακοπές μάλλον ακούγεται ελκυστική για πολλούς ανθρώπους, οι περισσότεροι άνθρωποι καταφέρνουν μόνο να διακοπές για ένα μικρό χρονικό διάστημα μία ή δύο φορές το χρόνο. Θα μπορούσαν να συμπληρώσουν μια εβδομάδα-μακρά διακοπές με σύντομες αποδράσεις Σαββατοκύριακου ή θα μπορούσαν να πάρουν μόνο αυτές τις αποδράσεις Σαββατοκύριακου.

Παρά τη σύντομη διάρκεια ενός ταξιδιού, μια απόδραση το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική. Είναι εύκολο να έχετε μια περιπέτεια κατά τη διάρκεια μερικών ημερών και, αν το έχετε στον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να φτάσετε αρκετά μακριά με αεροπλάνο για το Σαββατοκύριακο.

Το κλειδί για ένα μεγάλο ταξίδι Σαββατοκύριακου είναι να έχετε μια μεγάλη τσάντα weekender. Οι αποσκευές που γίνονται μόνο για μια σύντομη απόδραση πρέπει να είναι υψηλέςποιότητα και ανθεκτικό, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τεράστιο. Οι περισσότερες τσάντες weekender κάνουν για τις μεγάλες τσάντες carryon και μπορούν να χωρέσουν κάτω από το sat μπροστά σας εάν πετάτε. Ορισμένες τσάντες weekender έχουν ακόμη και κυλιόμενα χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ακόμη εύκολο να ταξιδέψουν μαζί σας. Δερμάτινα duffels, τροχαίο duffels, ταξίδια duffel τσάντες, τροχοφόρα duffels … υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε, αλλά είναι το Weekender duffel ότι αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί σε.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επενδύσετε σε μια τσάντα Weekender;
Πρώτον, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι Weekender duffles ή ταξίδια duffelsείναι και δεν είναι.

Οι τσάντες Weekender προσφέρουν αρκετό χώρο για να κρατήσουν μια αλλαγή ρούχων ή δύο και προϊόντα περιποίησης. Κρατάει μόνο τα απαραίτητα, αλλά δεν το κάνει χωρίς να χρειάζεται να μπλοκάρει μια τσάντα γεμάτη.

Είναι μεγαλύτερο από ένα σακίδιο, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει ιμάντες για εύκολη μεταφορά. Πολλά duffles προσφέρουν ένα λουρί αρκετά μακρύ για να σας επιτρέψει να το φορέσετε στυλ cross-body. Δεν είναι αρκετά το επίπεδο υποστήριξης ενός σακιδίου, αλλά ακόμα αρκετό για αυτό που μεταφέρετε. Αυτό σας επιτρέπει να κρατάτε τα χέρια σας ελεύθερα καθώς ταξιδεύετε γύρω από το αεροδρόμιο ή προς και από τον προορισμό σας.

Οι περισσότερες τσάντες weekender γίνονται από τον καμβά, το νάυλον, ή το δέρμα. Ορισμένοι χρησιμοποιούν ένα μείγμα ή περισσότερα από ένα από αυτά τα υφάσματα. Είναι σημαντικό για την τσάντα σας να είναι κατασκευασμένη από ένα ανθεκτικό, ανθεκτικό σε λεκέδες ύφασμα, αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο αυτό θα ήταν για ένα κομμάτι αποσκευών carryon. Οι πιθανότητες είναι ότι θα πετάξετε την τσάντα σας γύρω από λίγο, αλλά η αεροπορική εταιρεία δεν θα το χειριστεί, ώστε να μην πεταχτεί και να χτυπηθεί γύρω από αρκετά όσο ένα κομμάτι αποσκευών ελέγχου.

Οι τσάντες Weekender σπάνια διαθέτουν τροχούς, αν και περιστασιακά τους έχουν. Τα παραδοσιακά weekenders δεν έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν αρκετά ρούχα ώστε να είναι αρκετά βαριά για να είναι μια τσάντα κυλίνδρων, έτσι οι τροχοί και μια τροχαλία προστίθενται συνήθως χαρακτηριστικά για εξαιρετικά ευκολία.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψωνίζετε για μια τσάντα Duffle Weekender
Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν προσπαθείτε να βρείτε ένα weekender για να ταιριάξετε τις ανάγκες σας.

Πρώτα απ ‘ όλα είναι το μέγεθος και το σχήμα της τσάντας. Duffle weekenders τείνουν να έχουν ένα τυποποιημένο σχήμα και είναι παρόμοιο με το σχεδιασμό βαρέλι ενός duffle. Έρχονται σε διάφορα μεγέθη, αλλά οι επιλογές δεν είναι τόσο ποικίλες όσο οι κανονικές αποσκευές. Το κύριο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε όταν πρόκειται για το μέγεθος και το σχήμα είναι το εσωτερικό της τσάντας. Ορισμένες τσάντες είναι παραπλανητικά μικρές. Μπορεί να φαίνονται πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες συσκευασίας σας, αλλά στην πραγματικότητα έχουν πολύ περισσότερο χώρο μέσα από μια τσάντα που είναι εξωτερικά μεγαλύτερη.

Υλικό
Οι τσάντες Weekender duffle πρέπει να είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό ύφασμα. Πολλοί άνθρωποι όπως ο καμβάς επειδή είναι εύκολο να φροντίσουν αλλά άλλοι θέλουν το ύφος και την εκλέπτυνση του δέρματος. Η επιλογή υλικού έρχεται πραγματικά κάτω από την προσωπική προτίμηση, εφ ‘ όσον πηγαίνετε με κάτι που είναι ανθεκτικό και πρακτικό.

Χρώμα
Τέλος, και αυτό το τελευταίο πηγαίνει μαζί με το συνολικό ύφος, είναι το χρώμα Weekenders έρχονται σε μια ατελείωτη ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων. Πολλοί άνθρωποι αγαπούν ένα Κλασικό, στερεό ουδέτερο, όπως καφέ, μαύρο ή ναυτικό. Άλλοι άνθρωποι θέλουν κάτι πιο διασκεδαστικό, όπως ένα μοτίβο ή ένα φωτεινό χρώμα. Θυμήσου, εάν επιλέγετε μια φωτεινή ή διαμορφωμένη τσάντα, ώστε να είναι εύκολο να ταυτιστείτε σε ένα γεμάτο καρουσέλ αποσκευών, δεν υπάρχει ανάγκη—οι εβδομαδιαίοι είναι πάντα αρκετά μικροί για να είναι carryons και δεν θα αφήσουν ποτέ την κατοχή σας.

Οι κορυφαίες επιλογές μας για τσάντες Weekender Duffle
Τώρα που ξέρετε πώς να περιορίσετε την επιλογή των τσαντών weekender μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Έχουμε επιλέξει μια σειρά από τσάντες θεωρούμε το καλύτερο σε weekenders duffles.

Ban.do Τσάντα Duffle Getaway
Αυτή η τσάντα είναι ιδανική για κάποιον που θέλει κάτι πολύχρωμο και διασκεδαστικό. Αυτές οι τσάντες είναι ανθεκτικές και προσιτές, αλλά δεν είναι βαρετές. Ταιριάζουν σε εναέρια κάδους ή κάτω από το κάθισμα μπροστά σας, αλλά προσφέρουν επίσης άφθονο χώρο για αυτό που χρειάζεστε για ένα σύντομο ταξίδι.

Herschel Supply Co. Νέα Τσάντα Duffle
Αυτή η τσάντα είναι επίσης πολύ διασκεδαστική. Είναι πολύ ανθεκτικό, επίσης, και μπορεί να διαρκέσει foryears. Είναι ευρύχωρο, αλλά ακόμα αρκετό για να είναι ένα carryon. Θα έχετε χώρο για να τοποθετήσετε ρούχα, προϊόντα πρώτης ανάγκης και ένα διαμέρισμα όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε βρώμικα ρούχα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Birdie Jemma Τσάντα Γυμναστικής
Μπορεί να ονομαστεί μια τσάντα γυμναστικής, αλλά είναι αρκετά μεγάλη για ένα σαββατοκύριακο μακριά. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ, το οποίο είναι σημαντικό όταν σχεδιάζετε να μεταφέρετε την τσάντα σας καθ ‘ όλη τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Δεν είναι σαν να παραδίδετε την τσάντα στο χειρισμό αποσκευών-το βάρος είναι όλα σε σας και μια ελαφρύτερη τσάντα είναι μια ευλογία όταν παρακολουθείτε από Πύλη σε πύλη σε ένα αεροδρόμιο.

Αυτή η τσάντα είναι επίσης μεγάλη για την οργάνωση. Διαθέτει άφθονο κύριο χώρο διαμερίσματος, καθώς και αρκετές εσωτερικές τσέπες και ξεχωριστό διαμέρισμα παπουτσιών. Θα έχετε επίσης χώρο για τσάντες μακιγιάζ και μεταχειρισμένα ρούχα.

Είναι φιλικό προς το χρήστη και μπορεί να αντέξει σε κάποιο χειρισμό βαρέως τύπου. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε αν το χύσετε ή πρέπει να το μεταφέρετε στη βροχή. Είναι το πιο ακριβό μοντέλο στη λίστα μας, αλλά το αγαπάμε.

Η Κλασική Ναυτική Λωρίδα 17 ” Πλαισιωμένη Duffel Τσάντα Συνεχίζει Την Τσάντα Tote Ώμων
Δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτό-αυτή η τσάντα είναι απλά σοβαρά χαριτωμένη. Διαθέτει Ναυτικό μοτίβο και ανθεκτικούς δερμάτινους ιμάντες. Είναι κατασκευασμένο από εύκολη στην καθαριότητα πολυουρεθάνη και είναι η επιλογή μας για την πιο κομψή τσάντα στον κατάλογο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.