13 November, 2021

Καλύτερο σακίδιο ταξιδιού για άνδρες το 2018

Με ένα σακίδιο ταξιδιού για άνδρες, είστε σε θέση να αποθηκεύσετε το carryon σας κάτω από το κάθισμα, ώστε να μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της πτήσης σας. Είναι επίσης το τέλειο μέγεθος για να χρησιμοποιηθούν ως τσάντες διανυκτέρευσης ή Σαββατοκύριακου για να ρίξετε όλα τα εργαλεία ταξιδιού σας, όπως ρούχα και μπουκάλια νερού. Για πολλούς άνδρες, ένα σακίδιο ταξιδιού είναι το τέλειο κομμάτι αποσκευών.

Πώς επιλέγετε το καλύτερο σακίδιο ταξιδιού για τους άνδρες;
Η επιλογή ενός σακιδίου για ταξίδια carryon ή ταξίδια Σαββατοκύριακου που ταιριάζει με τα απαραίτητα ταξίδια και το περίεργο προσωπικό στοιχείο μπορεί να είναι πιο περίπλοκο από την επιλογή ενός σακιδίου για σχολικά βιβλία ή ακόμα και για πεζοπορία ή άλλους σκοπούς. Με ένα σακίδιο ταξιδιού, όχι μόνο πρέπει να βρείτε κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες σας (τσέπη μπουκαλιών νερού, μπροστινή τσέπη με φερμουάρ, γεμισμένο διαμέρισμα για φορητούς υπολογιστές κλπ.) μπορεί να χρειαστείτε κάτι που να ταιριάζει στους περιορισμούς των αεροπορικών εταιρειών. Και, ανάλογα με την κατάστασή σας, πράγματα όπως το στυλ και η εφαρμογή του σακιδίου είναι επίσης σημαντικά.

Τα καλά νέα είναι η εύρεση του τέλειου σακιδίου ταξιδιού κάνει τα πάντα ευκολότερα. Η προσπάθεια που βάζετε για να περιορίσετε τις επιλογές σας και να βρείτε το πακέτο που είναι κατάλληλο για εσάς αξίζει τον κόπο όταν ταξιδεύετε χωρίς καμία ανησυχία για το πακέτο που χρησιμοποιείτε.

Ποια είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψωνίζετε για ένα σακίδιο ταξιδιού για άνδρες;

Ταιριάζει
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψωνίζετε για ένα σακίδιο για ταξίδια είναι η εφαρμογή του πακέτου. Εάν ένα σακίδιο δεν ταιριάζει ή είναι άβολο, τίποτα άλλο δεν θα έχει σημασία. Η καλύτερη τσάντα στον κόσμο δεν σας κάνει καλό και δεν είναι η καλύτερη τσάντα για σας αν ταιριάζει άσχημα στο σώμα σας.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αξιολόγηση της τοποθέτησης της τσάντας. Πρώτον, είναι η ζώνη ισχίου. Αυτός είναι ο ιμάντας που πηγαίνει γύρω από τους γοφούς σας και σας βοηθά να αντέξετε το βάρος των βαρύτερων φορτίων. Εάν είναι πολύ χαμηλό ή πολύ υψηλό, δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει το σκοπό του και μπορεί πραγματικά να προκαλέσει πόνο ή τραυματισμό στο σώμα σας.

Ο επόμενος παράγοντας προσαρμογής είναι το μήκος του κορμού της συσκευασίας. Μια σωστή εφαρμογή σακίδιο θα ταιριάζει με το μήκος του κορμού σας. Για να πάρετε τη μέτρηση του μήκους του κορμού σας, μετρήστε μεταξύ των ωμοπλάτων σας στην κορυφή των γοφών σας.

Ακολουθούν οι ιμάντες ώμου. Θέλετε οι ιμάντες ενός σακιδίου ταξιδιού να επεκτείνουν ένα ζευγάρι σε τρεις ίντσες πέρα από τις μασχάλες σας. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει τόσο πολύ padding όσο λογικό που συμμορφώνεται με το σχήμα των ώμων σας.

Ο τελικός παράγοντας σχετικά με την εφαρμογή είναι ο πίσω πίνακας του σακιδίου. Τα μαλακά, γεμισμένα πάνελ είναι υπέροχα, αλλά δεν πρόκειται να προσφέρουν τόσο πολύ εξαερισμό όσο λεπτότερο padding. Το Padding είναι καλό, αλλά πολλά φθηνότερα πακέτα φορτώνονται στην πίσω επένδυση για να αντισταθμίσουν άλλες ελλείψεις και καταλήγετε με μια ιδρωμένη πλάτη και ένα φτηνό, κακώς κατασκευασμένο πακέτο. Αναζητήστε ένα σακίδιο με αφρό πλέγματος αέρα που προσφέρει αξιοπρεπή ροή αέρα.

Ένταση
Ο όγκος ενός σακιδίου αναφέρεται στο εσωτερικό του μέγεθος και στο φορτίο που μπορεί να χειριστεί. Ο όγκος μετράται σε λίτρα και η πλειοψηφία των πακέτων πρόκειται να πέσει κάπου στην περιοχή 15L έως 85L—έτσι ένα αρκετά ποικίλο ποσό.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν να επιλέγετε τον μεγαλύτερο όγκο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά είναι ο τρόπος να πάτε, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα καλύτερο και η πλειοψηφία των “εμπειρογνωμόνων σακιδίων ταξιδιού” συνιστά να ψάχνετε για μια τσάντα γύρω από το 50L, να δώσετε ή να πάρετε 5 έως 10L. αυτό σας δίνει αρκετό χώρο χωρίς να έχει ως αποτέλεσμα η τσάντα σας να είναι πολύ βαρύ για ταξίδια και σας ενθαρρύνει να είστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί κατά τη συσκευασία.

Δυνατότητα
Τα περισσότερα Σακίδια ταξιδιού παρέχουν κυρίως τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν κάποιες διαφορές εδώ και εκεί. Δεν υπάρχουν επίσης κανόνες σχετικά με το τι είναι καλύτερο για τα χαρακτηριστικά—είναι ακριβώς αυτό που προτιμάτε εσείς ως μεμονωμένος ταξιδιώτης.

Μερικά από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά σε ένα σακίδιο ταξιδιού για τους άνδρες περιλαμβάνουν:

Εύκολη πρόσβαση στο κεντρικό διαμέρισμα
Stow-away αναστολή
Τσέπες με φερμουάρ, εξωτερικές και εσωτερικές
Βρόχοι φόβου
Ανθεκτικό στο νερό
Μπορεί να υπάρχουν μερικά άλλα χαρακτηριστικά που οι συγκεκριμένοι κατασκευαστές επιθυμούν να προσθέσουν στα πακέτα τους, αλλά, γενικά, αυτό είναι αυτό που πρόκειται να πάρετε. Είναι απλώς θέμα επιλογής ειδικών που είναι κατάλληλες για εσάς. Για παράδειγμα, θέλετε Εξωτερικές τσέπες φερμουάρ με κλειδαριές; Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο κύριο διαμέρισμα από την κορυφή και το κάτω μέρος; Δώστε κάποια σκέψη στις ταξιδιωτικές σας συνήθειες προτού αρχίσετε να ψωνίζετε, έτσι θα έχετε κάποια ιδέα για το τι θα λειτουργήσει και τι δεν θα λειτουργήσει για σας.

Οι επιλογές μας για το καλύτερο σακίδιο ταξιδιού για άνδρες
Kelty Redwing 44 Σακίδιο Ταξιδιού
Αυτό το πακέτο έχει όγκο 44L και είναι ιδανικό για ταξίδια. Λειτουργεί καλά για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ταξίδια και έχει ένα στυλ που είναι πιο Μητροπολιτικό από ό, τι χτυπά τα μονοπάτια. Το πακέτο διαθέτει μια παραμονή αλουμινίου LightBeam και πλαίσιο πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας, γεγονός που καθιστά εύκολη τη διαχείριση των βαρύτερων φορτίων σας.

Η πλάτη και οι ιμάντες είναι άνετα γεμισμένοι, αλλά μειώνουν την παραγωγή θερμότητας χρησιμοποιώντας το πίσω πλαίσιο του Dynamic AirFlow system, ώστε να παραμείνετε δροσεροί ακόμα και όταν φοράτε το πακέτο για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Osprey Farpoint 40 Σακίδιο Ταξιδιού
Αυτό το σακίδιο Osprey ονομάζεται 40 λόγω του όγκου του: κατέχει 40L.είναι ιδανικό για ταξίδια και συνδυάζει το μέγεθος, την άνεση και τη φορητότητα. Αυτή η τσάντα είναι ξεχωριστή επειδή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως σακίδιο ή duffel, ανάλογα με την προτίμησή σας και την κατάσταση. Είναι άνετο και διαθέτει ανθεκτικούς και λειτουργικούς ιμάντες ώμου και ζώνη ισχίου.

Γρηγόρης Ζουλού 55
Αυτό είναι ένα σακίδιο 55L που είναι ιδανικό για ταξίδια, αλλά μπορεί επίσης να κάνει διπλό καθήκον για πεζοπορία και backpacking. Διαθέτει κλασικό σχεδιασμό και προσφέρει μεγάλη οσφυϊκή υποστήριξη λόγω του συστήματος ανάρτησης CrossFlo. Είναι συμβατό με ενυδάτωση και έρχεται με κάλυμμα βροχής για να το προστατεύσει από τα στοιχεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.