3 December, 2021

Καλύτερο αδιάβροχο σακίδιο για κάμπινγκ το 2018

Η εύρεση ενός μεγάλου αδιάβροχου σακιδίου μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο—αλλά είναι καιρός καλά δαπανημένος. Δεδομένου ότι τα Σακίδια πεζοπορίας προστατεύουν τα αντικείμενα μέσα σε αυτό, επιλέγοντας ένα πακέτο που σας αποτυγχάνει καθώς δεν είναι ανθεκτικό στο νερό, θέτει πολλά σε κίνδυνο. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή σχετικά με ένα αδιάβροχο σακίδιο για κάμπινγκ, έχουμε συγκεντρώσει μερικές συμβουλές και μερικές επιλογές για τα αγαπημένα μας πακέτα διαθέσιμα το 2018.

Τα αδιάβροχα σακίδια είναι ιδανικά για διάφορους λόγους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ενεργούς λάτρεις της υπαίθρου και είναι μια αναγκαιότητα όταν κάνετε ποδηλασία, πεζοπορία ή κάμπινγκ. Ο στόχος είναι να προστατεύσετε οτιδήποτε αποθηκεύετε στο πακέτο σας από βροχή και άλλα στοιχεία, ενώ παράλληλα σας παρέχει λειτουργικότητα για τη μεταφορά αυτών των αντικειμένων και σας κρατά άνετα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αδιάβροχου και ανθεκτικού στο νερό;
Όταν πηγαίνετε υπαίθρια πεζοπορία, οι άνθρωποι συχνά συγχέουν Αδιάβροχο και ανθεκτικό στο νερό, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε χάος αν δεν είστε προσεκτικοί. Αυτό είναι, εν μέρει, επειδή τόσοι πολλοί κατασκευαστές είναι ασαφείς σχετικά με τα οφέλη και τα μειονεκτήματα της αντοχής στο νερό (συγκολλημένες ραφές και νάιλον ύφασμα ή παρόμοια). Θέλουν να υποθέσετε ότι το προϊόν τους προσφέρει πλήρη προστασία από ζημιές στο νερό, σε χαμηλότερο σημείο τιμών από τις αδιάβροχες σακούλες και μένετε με κατεστραμμένα αντικείμενα επειδή θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Εάν ψωνίζετε για ένα εξαιρετικά ελαφρύ σακίδιο που είναι αδιάβροχο, βεβαιωθείτε ότι φέρει την ένδειξη “Αδιάβροχο” και πληροί τα επίσημα κριτήρια του ορισμού. Αυτό σημαίνει ότι κρατά το νερό έξω εντελώς. Δεν υπάρχει διαρροή και τα αντικείμενα που έχετε συσκευάσει παραμένουν στεγνά. Διαφορετικές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικές εγγυήσεις σχετικά με το αδιάβροχο αλλά, γενικά, ένα σακίδιο για κατασκήνωση που είναι αδιάβροχο διαθέτει μια μεμβράνη που μπορεί να ανεχθεί μια ορισμένη ποσότητα κυλινδρικής πίεσης νερού—συνήθως 7000 χιλιοστά ή περισσότερο—και υπάρχουν κολλημένες ή ελασματοποιημένες σφραγίδες στις ραφές. Τα φερμουάρ σε μια αδιάβροχη τσάντα θα πρέπει επίσης να διαθέτουν κάποιο είδος φρουράς καιρού.

Οι αδιάβροχες τσάντες δεν είναι 100 τοις εκατό εγγυημένες για να κρατήσουν το νερό έξω σε κάθε ενιαία συνθήκη, αλλά πρέπει να έρθουν κοντά. Για παράδειγμα, ίσως να μην μπορείτε να βυθίσετε την τσάντα σας σε μια πισίνα για ώρες κάθε φορά, αλλά να την ρίξετε σύντομα σε ένα ποτάμι ή να περπατήσετε μέσα από μια δυνατή βροχή με αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν τσάντες που ισχυρίζονται ότι είναι 100 τοις εκατό αδιάβροχο. Αυτές οι τσάντες έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε σκληρότερες συνθήκες, όπως μπορεί να αντιμετωπίσετε καγιάκ ή ράφτινγκ νερού. Αυτός ο τύπος τσάντας προστατεύει από καταστάσεις όπου η τσάντα σας είναι βέβαιο ότι θα πάρει ένα κτύπημα καιρού και θα βυθιστεί για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. Υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που θα μπορούσατε να υποβάλετε μια αδιάβροχη τσάντα 100 τοις εκατό σε αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα κάποια διαρροή, αλλά, ως επί το πλείστον, οι συνήθεις ψυχαγωγικές δραστηριότητες και οι κοινές ατυχίες που εμπλέκονται δεν πρόκειται να είναι ένα ζήτημα.

Μπορεί επίσης να είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε ένα σακίδιο που προσφέρει επίσης στεγανοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύει αυτό που είναι μέσα από τη σκόνη και τη βρωμιά, εκτός από το νερό. Λάβετε υπόψη ότι μια αδιάβροχη τσάντα δεν είναι απαραιτήτως αδιάβροχη, αλλά μια τσάντα που προσφέρει και τα δύο θα κρατήσει τα αντικείμενα στεγνά και καθαρά.

Οι επιλογές μας για το καλύτερο αδιάβροχο σακίδιο για κάμπινγκ
Έχουμε δοκιμάσει μερικά αδιάβροχα σακίδια για κάμπινγκ και καταλήξουμε σε μια λίστα με πακέτα που πιστεύουμε ότι είναι τα καλύτερα διαθέσιμα το 2018. Εδώ είναι οι επιλογές μας:

35 Λίτρο Sak Gear
Αυτή η σκηνή είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά ισχυρό νάιλον επικαλυμμένο με σιλικόνη και ζυγίζει λιγότερο από 3 ουγγιές. Έρχεται σε τρία χρώματα και διαθέτει εύκολη στενή πρόσβαση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιέσετε για να απελευθερώσετε υπερβολικό αέρα Διπλώστε την τσάντα στην κορυφή, κουμπώστε και κουμπώστε την κλειστή. Έρχεται με ένα καραμπίνερ αλουμινίου που το καθιστά εύκολο να συνδεθεί με άλλα εργαλεία. Αγαπάμε επίσης το γεγονός ότι το Sak Gear προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την τσάντα.

Exped Μαύρο Πάγο 45
Το Exped Black Ice 45 είναι ένα από τα πιο σκληρά σακίδια στην αγορά. Έχει κάνει από το νάυλον σχίζω-στάσεων 420 ντενιέ που ενισχύεται με το θερμοπλαστικό φύλλο πλαστικού πολυουρεθάνιου. Αυτό κάνει την τσάντα αδιάβροχη. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των κατασκηνωτών, των καγιάκ και των δοκών και έχει εντυπωσιάσει περισσότερους από έναν ιδιοκτήτες με την ικανότητά του να εμποδίζει το νερό να διαρρεύσει στο πακέτο.

K & F Concept Σακίδιο
Αυτό το πακέτο έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που τους αρέσει να φέρνουν μαζί τις κάμερές τους για τα ταξίδια κάμπινγκ τους. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για φωτογράφους, αλλά και vloggers και blogger που επιθυμούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο και να μοιραστούν τις υπαίθριες εμπειρίες με το Διαδίκτυο.

Φέρνοντας τη φωτογραφική μηχανή σας μαζί σε ένα ταξίδι κάμπινγκ σημαίνει ότι πρέπει να έχετε αποθηκευτικό χώρο για να το κρατήσετε προστατευμένο. Το σακίδιο K & F Concept διαθέτει χώρο για τη φωτογραφική σας μηχανή DSLR. Είναι ένα μικρότερο σακίδιο Κατασκευασμένο από 100 τοις εκατό αδιάβροχα νάιλον υλικά. Υπάρχει άφθονος χώρος αποθήκευσης για κάμερες, καθώς και tablet, αξεσουάρ, τρίποδα και άλλα εργαλεία.

Μπορέας Μοντερέι
Το Boreas Monterey είναι ιδανικό για κατασκηνωτές. Είναι ανθεκτικό στο νερό και ελαφρύ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επίσης εξαιρετικό για πεζοπορία πίσω σε μια τοποθεσία ή αναρρίχηση. Το στενό πλαίσιο και η Επιτροπή της EVA στην πλάτη κάνουν την τσάντα άνετη και δροσερή. Διαθέτει επίσης μια ξηρή σακούλα διπλού κύτους στο εσωτερικό δοχείο για να εξασφαλίσει ότι όλα μέσα παραμένουν στεγνά.

Fjallraven-Kajka 55 W Σακίδιο
Το Fjallraven έχει 50ετή ιστορία κατασκευής αξιόπιστων πακέτων. Αυτή η τσάντα χαρακτηρίζει ένα αδιάβροχο, αναπνεύσιμο Eco-Shell που γίνεται από το βιώσιμο ύφασμα σκληρός-κοχυλιών που αντιμετωπίζεται με ένα water-repellent στρώμα. Αγαπάμε την κομψή εμφάνισή του και το γεγονός ότι μπορεί να χωρέσει έως και 55 λίτρα αντικειμένων. Είναι μια από τις ακριβότερες τσάντες στη λίστα μας, αλλά αξίζει να το εξετάσετε καθώς προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε.

Bagrun αδιάβροχη Τοπ, Ξηρά τσάντα ρόλων Σχεδίου σακιδίων πλάτης 35L βαρέων καθηκόντων
Αυτή η τσάντα αποτελείται από το PVC 500D. Έχει μια άνετη επένδυση πίσω και ιμάντες στήριξης, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς πρόβλημα. Είναι ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό και παρέχει άφθονο χώρο για όλα όσα χρειάζεστε σε ένα σύντομο ή μακρύ ταξίδι κάμπινγκ.

Ενεργό 30L φιλικό προς το περιβάλλον αδιάβροχο ξηρό Σακίδιο πλάτης τσαντών Φε μεγάλο για όλες τις υπαίθριες και σχετικές με το νερό δραστηριότητες
Αυτή η τσάντα χαρακτηρίζει τα γεμισμένα λουριά ώμων και το ενσύρματο εξωτερικό και την αλιεία με δίχτυα πλέγματος που σας δίνει την αυξανόμενη δυνατότητα μεταφοράς. Έχει κάνει από το φιλικό προς το περιβάλλον βινύλιο PVC και περιλαμβάνει μια δευτερεύουσα αλιεία με δίχτυα πλέγματος που μπορεί να κρατήσει τα μπουκάλια νερό καθώς ταξιδεύετε. Υπάρχουν πόρπες υψηλής αντοχής που κάνουν την τσάντα ακόμα πιο ασφαλή. Αυτή η τσάντα είναι πολύ αγαπημένη από πολλούς, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών αθλητών, επαγγελματιών ορειβατών και ενθουσιωδών κάμπινγκ. Εκτός από τη στρατοπέδευση, αυτή η τσάντα είναι μεγάλη για την επιβίβαση κουπιών, τη βαρκάδα, την αναρρίχηση, το rafting, το καγιάκ, το σερφ, και την αλιεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.