13 November, 2021

Καλύτερη σκηνή Pop Up: αποκτήστε μεγάλη αξία για το σημείο τιμής

Pop up σκηνές κάθε κάμπινγκ ταξίδι ευκολότερη από ποτέ. Είναι γρήγοροι να συναρμολογηθούν και μπορούν να πάνε από “σωρό υλικού” σε άνετο χώρο ύπνου σε χρόνο μηδέν. Αν και μια σκηνή θεωρείται συχνά ως χρηστική, πολλές αυτές τις μέρες είναι αρκετά άνετες ως χώρος ύπνου ή καταφύγιο σκηνής. Είναι ανθεκτικά και προστατεύουν από τα στοιχεία, αλλά προσφέρουν επίσης προστασία της ιδιωτικής ζωής, προστασία, και ένα μέρος για να χαλαρώσετε όταν κάμπινγκ.

Πώς επιλέγετε την καλύτερη αναδυόμενη “στιγμιαία οικογενειακή σκηνή” όταν δεν έχετε πολλά να περάσετε;

Πρώτον, εξετάστε πόσο χώρο χρειάζεστε.

Pop up σκηνές, επίσης γνωστή ως popup σκηνές και σκηνές θόλο, έρχονται σε όλα τα μεγέθη και θα πρέπει να γνωρίζετε ποιο μέγεθος είναι το καλύτερο για τις ανάγκες σας. Ένα άτομο ή ζευγάρι που αγαπά το κάμπινγκ δεν χρειάζεται απαραίτητα όλο το χώρο και την εύκολη αποθήκευση που θα χρειαζόταν μια μεγάλη οικογένεια, αλλά όλα καταλήγουν σε αυτό που θα σας κάνει πιο άνετα.

Ορισμένες οικογένειες προτιμούν να χρησιμοποιούν τη σκηνή τους μόνο για ύπνο και ο χώρος είναι πιο ζεστός μέσα στη σκηνή, ενώ μερικά ζευγάρια θέλουν να δημιουργήσουν ένα “σπίτι μακριά από το σπίτι” και αναζητούν μια μεγαλύτερη σκηνή με πολλά δωμάτια.

Υπόψη
Όταν πρόκειται για το μέγεθος, είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε το χώρο αποθήκευσης. Εάν είστε ο τύπος του τροχόσπιτου που φέρνει μαζί πολλά εργαλεία και θέλει να προστατεύσει αυτό το εργαλείο από τα στοιχεία, θα χρειαστείτε κάποιο επιπλέον χώρο μέσα στη σκηνή σας. Πολλές σκηνές έρχονται με διαμερίσματα και τσέπες ματιών για να κάνουν την αποθήκευση εργαλείων εύκολη και βολική, αλλά μερικοί άνθρωποι επιλέγουν μια μεγάλη σκηνή όπου μπορεί να είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο για την αποθήκευση εργαλείων.

Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε εάν θα χρησιμοποιείτε την αναδυόμενη σκηνή σας για οτιδήποτε άλλο εκτός από το κάμπινγκ. Θα στήσετε τη σκηνή όταν tailgate ή παρευρεθείτε στα φεστιβάλ μουσικής; Σκοπεύετε να το πάρετε στην παραλία; Αυτές οι εκτιμήσεις μπορούν να επηρεάσουν τον τύπο της ποπ σκηνής που επιλέγετε.

Στη συνέχεια, θα θελήσετε να σκεφτείτε πόσες πόρτες θέλετε στη σκηνή σας. Μερικοί άνθρωποι εκπλήσσονται που συνειδητοποιούν ότι οι σκηνές έρχονται με πολλαπλές πόρτες. Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα σας, τόσο περισσότερες πόρτες θα θέλετε να έχετε. Αυτό αποφεύγει πολύ συνωστισμό και ταλαιπωρία και, αν και είναι δυνατό για τέσσερα ή πέντε άτομα να λειτουργούν σε μια σκηνή με μία μόνο πόρτα, θα είναι απογοητευτικό να πρέπει να κινούνται μεταξύ τους κάθε φορά που θέλετε να μπείτε ή να βγείτε από τη σκηνή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν κάποιος κοιμάται και είστε αναγκασμένοι να τους ξυπνήσετε για να μετακινηθείτε ή να ανεβείτε πάνω τους για να βγείτε από τη σκηνή.

Μια άλλη σημαντική σκέψη είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τα στοιχεία με την αναδυόμενη σκηνή σας. Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι η σκηνή ισχυρίζεται ότι είναι αδιάβροχη και ότι παραδίδει αυτές τις αξιώσεις σύμφωνα με τους ανθρώπους που έχουν αγοράσει τη σκηνή μπροστά σας.

Αν και μπορεί να υποθέσετε ότι κάθε σκηνή θα ήταν αδιάβροχη, αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ορισμένες σκηνές είναι ανθεκτικές στο νερό ή εμποδίζουν τη βροχή από το να σας απορροφούν, αλλά η κατασκευή της σκηνής δεν είναι στην πραγματικότητα αδιάβροχη. Για να είναι αληθινά αδιάβροχη μια σκηνή πρέπει να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί για να εξασφαλίσει ότι καμία διαρροή νερού δεν εμφανίζεται. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κατά τη διάρκεια ενός ντους ψιλής βροχής οι ραφές της σκηνής θα διαρρεύσουν και εσείς ή τα εργαλεία σας θα βρέξετε.

Τέλος, θα θελήσετε να εξετάσετε τη ρύθμιση της σκηνής σας. Θα πρέπει να είναι απλή, αλλά η απλότητα δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο την ανθεκτικότητα της σκηνής.

Οι αναδυόμενες σκηνές ανεγέρθηκαν χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο με χαλύβδινα σύρματα ελατηρίων που είναι αυτοφερόμενα.

Δυστυχώς, αυτό αρκεί για να αποφευχθεί η κίνηση της σκηνής σε θυελλώδεις συνθήκες. Για να γίνει αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε stakes και guy lines, το οποίο προσθέτει ένα επιπλέον βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης.

Οι περισσότερες σκηνές έρχονται με σχοινιά ή γραμμές άντρα για ρύθμιση, τουλάχιστον για το πάνω μέρος της σκηνής. Πολλοί έρχονται επίσης με ένα σύνολο πασσάλων αν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα θελήσετε να αντικαταστήσετε τα πονταρίσματα του κατασκευαστή με πιο ανθεκτικά, υψηλότερης ποιότητας. Είναι καλή ιδέα να επισημάνετε τις γραμμές με κάτι που ξεχωρίζει για να αποφύγετε να γλιστρήσετε πάνω από τα κορδόνια όταν μετακινείτε γύρω από το κάμπινγκ σας.

Επιλέγοντας την καλύτερη Pop up σκηνή για τα χρήματά σας
Τώρα που ξέρετε τι θέλετε σε μια αναδυόμενη σκηνή, μπορείτε να αρχίσετε να περιορίζετε τις επιλογές σας. Έχουμε συντάξει μια λίστα με pop up σκηνές πιστεύουμε ότι είναι μια μεγάλη αξία για αυτό που πληρώνετε. Η λίστα μας είναι παρακάτω:

​​​​Coleman Pop Up Σκηνή
Αυτή η σκηνή μπορεί να φιλοξενήσει οπουδήποτε από δύο έως τέσσερα άτομα άνετα. Έρχεται με προσυναρμολογημένους πόλους και μπορεί να ρυθμιστεί σε λιγότερο από ένα λεπτό. Οι ραφές είναι κολλημένες και έχει μια μύγα βροχής πολλαπλών θέσεων.

Το Coleman είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα σε κάμπινγκ και υπαίθρια εργαλεία, έτσι ξέρετε ότι παίρνετε ένα καλό προϊόν με αυτή τη σκηνή. Έχει δύο εσωτερικές τσέπες αποθήκευσης, προσφέρει προστασία από τη βροχή και είναι ως επί το πλείστον αδιάβροχο.

Toogh 2-3 Σκηνή 4 στρατοπέδευσης προσώπων αυτόματη στιγμιαία λαϊκή επάνω σκηνή σκηνών Backpacking εποχής για τον υπαίθριο αθλητισμό
Αυτή η σκηνή φιλοξενεί δύο έως τρεις ενήλικες και έχει δύο πόρτες. Δεν έχει ανοιξιάτικα μεταλλικά πλαίσια όπως οι περισσότερες αναδυόμενες σκηνές, αλλά αντ ‘ αυτού χρησιμοποιεί ένα αρθρωτό σύστημα πόλων σκηνών που κάνει για γρήγορη εγκατάσταση. Μερικοί άνθρωποι το θεωρούν ” στιγμιαία σκηνή.”

Η σκηνή είναι αδιάβροχη και είναι αρκετά ανθεκτική για να παραμείνει σε μια καταιγίδα. Διαθέτει δύο μεγάλες πόρτες με παράθυρα ματιών και αεριζόμενη οροφή για να κρατήσει το εσωτερικό δροσερό.

Coleman 6 Πρόσωπο Άμεση Καμπίνα
Αυτή είναι μια άλλη αναδυόμενη σκηνή από την Coleman που έχει όλη την ποιότητα της πρώτης στη λίστα μας, αλλά είναι κατασκευασμένη για έως και οκτώ άτομα. Διαθέτει ένα μεγάλο, Σωληνοειδές πλαίσιο και παρέχει άφθονο εσωτερικό χώρο δαπέδου, συμπεριλαμβανομένων 90 τετραγωνικών ποδιών χώρου ύπνου. Η σκηνή στέκεται έξι πόδια ψηλά στο κέντρο, έτσι ώστε οι άνθρωποι του μέσου ύψους ή λιγότερο δεν θα χρειαστεί καν να πάπια όταν στη σκηνή.

Αυτή η σκηνή είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να αντέχει σε σκληρές καιρικές συνθήκες και θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί για κάμπινγκ τριών εποχών. Θεωρείται Αδιάβροχο και προσφέρει άφθονο χώρο για την αποθήκευση και την προστασία των εργαλείων κατασκήνωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.