13 November, 2021

Καλύτερη σκηνή 6 ατόμων για φεστιβάλ το 2018

Οι σκηνές Backpacking συνήθως έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τα ταξίδια κάμπινγκ στην έρημο, αλλά έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια για κάτι άλλο: παρακολουθώντας μουσικά φεστιβάλ.

Πολλά πιθανά μουσικά φεστιβάλ πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών και επιτρέπουν στους ανθρώπους να παραμείνουν επιτόπου ή κοντά σε μια νύχτα. Η κράτηση ενός δωματίου ξενοδοχείου για αυτές τις εκδηλώσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρή και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αδύνατη επειδή πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι χρειάζονται επίσης χώρο ξενοδοχείου. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που οι άνθρωποι επιλέγουν να κατασκηνώσουν σε σκηνές για φεστιβάλ.

Αν και είναι δυνατόν να αρπάξει μόνο το φθηνότερο Σκηνή camp dome για κάμπινγκ μπορείτε να βρείτε online και να δημιουργήσει ένα κάμπινγκ κοντά στο φεστιβάλ της επιλογής σας—ή να περάσετε το καλοκαίρι ταξιδεύουν σε διαφορετικές—πολλοί θεατών του φεστιβάλ βρίσκουν ότι είναι πιο άνετα σε μια σκηνή που έχετε επενδύσει κάποιο χρόνο και χρήμα σε. Τους δίνει μια πιο σπιτική αίσθηση και προσφέρει ένα άνετο, ξηρό περιβάλλον για ύπνο μετά από μια κουραστική μέρα παρακολούθησης ενός φεστιβάλ.

Η εύρεση της σωστής σκηνής μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, αλλά αξίζει κάθε φορά που επενδύετε στη διαδικασία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν ψάχνετε για μια σκηνή για μια μεγαλύτερη ομάδα. Οι περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν φεστιβάλ με φίλους και αν είστε σε θέση να έχετε τέσσερα ή πέντε άλλα άτομα που μένουν μαζί σας, μπορεί να κάνει την εμπειρία του φεστιβάλ ακόμα πιο διασκεδαστική. Μόλις τελειώσει το φεστιβάλ, μπορείτε να πάρετε το πάρτι πίσω στο κάμπινγκ σας και να χαλαρώσετε στη σκηνή σας μέχρι να ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις της επόμενης ημέρας.

Τι να ψάξετε σε μια σκηνή Φεστιβάλ
Εάν είστε στην αγορά για μια σκηνή για να χρησιμοποιήσετε ενώ παρακολουθείτε ένα φεστιβάλ, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Ψάξτε για ένα γνωστό εμπορικό σήμα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κατασκευαστές και πολλοί από αυτούς είναι υπέροχοι, αλλά το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επενδύσετε σε μια σκηνή από έμπειρο εμπορικό σήμα. Ακόμα κι αν η σκηνή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, οι καθιερωμένες μάρκες τείνουν να προσφέρουν μια καλύτερη πολιτική ανταλλαγής.
Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε το μέγεθος και το βάρος της σκηνής σας. Προφανώς χρειάζεστε κάτι μεγαλύτερο για μια ομάδα έξι ατόμων, αλλά αν θα χρειαστεί να το μεταφέρετε μαζί σας όλη την ημέρα ή να το βγάλετε ένα μίλι ή περισσότερο σε ένα κάμπινγκ, δεν θέλετε κάτι που είναι πολύ βαρύ. Δυστυχώς, μεγαλύτερες σκηνές για μεγαλύτερες ομάδες τείνουν να είναι βαριές, οπότε λάβετε υπόψη αυτό κατά την οργάνωση του κάμπινγκ σας.
Ο εσωτερικός χώρος είναι μια άλλη σκέψη. Οι μεγαλύτερες σκηνές δεν σημαίνουν πάντα περισσότερο εσωτερικό χώρο και μπορεί επίσης να μην σημαίνουν χωρίσματα ή ξεχωριστά δωμάτια. Εάν μένετε με μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων, πιθανότατα θα θέλετε όσο το δυνατόν περισσότερο εσωτερικό χώρο και ιδιωτικότητα ενώ βρίσκεστε στη σκηνή.
Λάβετε υπόψη την εποχή και τις θερμοκρασίες που θα κάνετε κάμπινγκ. Τα περισσότερα φεστιβάλ πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των θερμότερων καλοκαιρινών μηνών, έτσι θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σκηνή που προσφέρει άφθονο εξαερισμό. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό όταν θεωρείτε ότι θα επιστρέψετε στη σκηνή με την ομάδα σας μετά από μια κουραστική μέρα εφίδρωσης, τρώει, και πίνοντας σε ένα φεστιβάλ.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια σκηνή με πολλαπλές εισόδους. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται σαν μια μεγάλη υπόθεση, αλλά βελτιώνει τον εξαερισμό και καθιστά πολύ πιο εύκολο να εισέλθει και να βγει από τη σκηνή όταν οι άνθρωποι κοιμούνται.
Επιλέγοντας την καλύτερη σκηνή 6 ατόμων για φεστιβάλ
Τώρα που έχετε μια ιδέα τι να ψάξετε σε μια σκηνή φεστιβάλ, μπορείτε να δείτε ποιες επιλογές είναι εκεί έξω. Έχουμε συντάξει μια λίστα με τις αγαπημένες μας σκηνές μεγαλύτερου μεγέθους που πιστεύουμε ότι θα ήταν μεγάλη για μια διανυκτέρευση κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ.

Coleman Weathermaster 6 Πρόσωπο Που Προβλήθηκε Σκηνή
Το Coleman WeatherMaster 6 Η σκηνή ατόμων παρέχει δύο δωμάτια χώρου διαβίωσης, καθώς και ένα δωμάτιο με οθόνη. Αυτός ο εκτεταμένος χώρος είναι ιδανικός για φαγητό ή ως δεύτερο υπνοδωμάτιο για όσους ενδιαφέρονται για λίγο περισσότερη έκθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτή η σκηνή χαρακτηρίζει επίσης ένα ελαφρύ σύστημα των οδηγήσεων που τρέχει για 26 ώρες σε υψηλό, 65 ώρες σε χαμηλό, και νυχτερινό φως 81 ωρών, και κάνει για την ασφαλή μετακίνηση μετά από το σκοτάδι.

Το πλαίσιο σκηνών γίνεται από το ισχυρό φίμπεργκλας μετάλλων και μπορεί να σταθεί μέχρι τις σκληρές καιρικές συνθήκες. Η ρύθμιση της σκηνής είναι αρκετά εύκολη και μπορεί να γίνει σε περίπου 30 λεπτά, κάτι που είναι αρκετά αξιοπρεπές για μια σκηνή έξι ατόμων. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια μεγάλη σκηνή για να μείνετε σε ένα φεστιβάλ.

Coleman Άμεση Σκηνή 6
Επίσης από Coleman, είναι η άμεση σκηνή 6. Είναι δυνατό να δημιουργηθεί αυτή η σκηνή σε περίπου ένα λεπτό, η οποία είναι μεγάλη είδηση για τους επισκέπτες του φεστιβάλ που έχουν περάσει την ημέρα στον καυτό ήλιο και απλά θέλουν να δημιουργήσουν στρατόπεδο και να ξεκουραστούν για την επόμενη μέρα. Η κατανομή των σκηνών είναι εξίσου απλή με τη ρύθμιση.

Η σκηνή έχει δύο τσέπες αποθήκευσης στο εσωτερικό για να κρατήσει τα πράγματα τακτοποιημένα και οργανωμένα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό Bodyguard 2x που διαθέτει Climate Tec και διαθέτει επίσης εξαερισμό για να διατηρεί τα πράγματα δροσερά κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού. Αυτό το υλικό προστατεύει επίσης από το σχίσιμο και το σχίσιμο.

Πυρήνας 6 Σκηνή Θόλων Προσώπων
Αυτή η σκηνή από το Core διαθέτει χώρο ύπνου για έως και έξι άτομα και αρκετό χώρο για δύο στρώματα queen air. Το κεντρικό ύψος είναι 72 ίντσες και υπάρχει αρκετός χώρος δαπέδου. Έχει την τεχνολογία φραγμών H20 του πυρήνα έτσι δεν πρέπει ποτέ να ανησυχήσετε για τη διήθηση νερού. Υπάρχει μια σοφίτα γραναζιών που περιλαμβάνει επίσης ένα γάντζο φανάρι και πρόσβαση ηλεκτρικού καλωδίου.

Timber Ridge 6 Σκηνή Οικογενειακής Κατασκήνωσης Ατόμων
Αγοράστε το εδώ
Αυτό το 11’x9’x6’tent προσφέρει άφθονο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει δύο στρώματα queen air. Διαθέτει πόρτα σε σχήμα D, παράθυρο και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικό υλικό και έχει ένα “αναπνεύσιμο σχέδιο” που το καθιστά άνετο για τα περισσότερα περιβάλλοντα κάμπινγκ. Η σκηνή θεωρείται ανθεκτική στο νερό αλλά δεν είναι κατασκευασμένη για καταιγίδες βαρέως τύπου. Απλώς λάβετε υπόψη αυτό εάν ζητούν καταιγίδες κατά τη διάρκεια του επιλεγμένου φεστιβάλ σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.