19 November, 2021

Καλύτερη σκηνή 2 ατόμων για Καλοκαιρινή Κατασκήνωση

Μια σκηνή 2 ατόμων είναι ακριβώς το σωστό μέγεθος όταν δεν κάμπινγκ με μια μεγάλη ομάδα. Μπορείτε να πάρετε μια μικρότερη σκηνή 2person για καλοκαιρινή κατασκήνωση στο αγαπημένο σας εθνικό πάρκο για προσιτή τιμή χωρίς να θυσιάζετε οποιαδήποτε άνεση ή λειτουργία. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία κάμπινγκ σας και να απολαύσετε το υπέροχο ύπαιθρο, η επένδυση σε μία από τις καλύτερες ελαφριές σκηνές είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε.

Όπως με έναν υπνόσακο, τσάντα μεταφοράς, μαξιλάρι ύπνου, πόλοι πεζοπορίας, ιμάντα αναρρίχησης και σχοινιά αναρρίχησης, έπιπλα κατασκήνωσης, εργαλεία πεζοπορίας, ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο θα χρειαστείτε στα μελλοντικά σας ταξίδια με σακίδιο πλάτης, η εύρεση της σωστής σκηνής 2 ατόμων απαιτεί λίγη έρευνα καθώς υπάρχουν τόσες πολλές σκηνές στην αγορά, αλλά ο χρόνος που επενδύετε στην αναζήτησή σας αξίζει τον κόπο.

Θα θελήσετε να εξετάσετε μερικούς σημαντικούς παράγοντες κατά την αναζήτηση του τύπου σκηνών σας, συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού σας, ποιος τύπος σκηνής σας κάνει πιό άνετους (τα τετραγωνικά πόδια που προσφέρει το πάτωμα σκηνών, το υλικό του σώματος σκηνών, το γενικό συσκευασμένο μέγεθος, το εσωτερικό πλαίσιο, κ. λπ.), το οποίο είναι πιο πρακτικό, και τις συνθήκες υπό τις οποίες θα κάμπινγκ. Το καλοκαιρινό κάμπινγκ σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τις κρύες θερμοκρασίες ή το χιόνι, αλλά πρέπει ακόμα να προστατεύσετε από τις καλοκαιρινές καταιγίδες και να διασφαλίσετε ότι υπάρχει κάποια προστασία από τον ήλιο και τη θερμότητα.

Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας είναι με τον καθορισμό ενός προϋπολογισμού. Αυτό περιορίζει την επιλογή σας και διασφαλίζει ότι δεν θα σπαταλάτε χρόνο λαμβάνοντας υπόψη σκηνές που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Ο στόχος είναι να βρείτε προσιτές σκηνές προϋπολογισμού που είναι αξιοπρεπούς ποιότητας ή καλύτερα και έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε. Η χαμηλότερη τιμή είναι σπάνια η καλύτερη επιλογή επειδή,μακροπρόθεσμα, δεν θα εξοικονομήσετε πραγματικά χρήματα. Μια φτηνή σκηνή μπορεί να εκθέσει τον εξοπλισμό και το σώμα σας στα στοιχεία και πιθανότατα θα πρέπει να αντικατασταθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είστε καλύτερα να ξοδεύετε λίγο περισσότερο εκ των προτέρων και αποφεύγοντας το κόστος κάτω από τη γραμμή όταν μαθαίνετε ότι η αρχική σας αγορά δεν παρέχει αυτό που χρειάζεστε.

Σκηνές για κάμπινγκ και Backpacking
Υπάρχουν βασικά δύο διαφορετικοί τύποι σκηνών 2 ατόμων: αυτά για κάμπινγκ και αυτά για backpacking. Ορισμένες σκηνές μπορούν να κάνουν διπλό καθήκον, αλλά η διάκριση έρχεται κάτω από το βάρος και την άνεση ως επί το πλείστον.

Οι σκηνές Backpacking είναι χτισμένες για ακριβώς αυτό:backpacking. Πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ για να μεταφέρουν από και προς το site σας πάνω από αρκετά μίλια ή περισσότερο, και πρέπει να είναι απλό να δημιουργηθεί. Η απλή ρύθμιση σημαίνει επίσης ότι δεν θα τραβάτε πολλούς πόλους και άλλο εξοπλισμό μαζί σας για να ανεβάσετε τη σκηνή σας για τη νύχτα.

Το trade-off είναι ότι backpacking 2 πρόσωπο σκηνές προσφέρουν λιγότερο χώρο. Είναι χρηστικά και ενώ δύο άτομα μπορούν να χωρέσουν στη σκηνή, χρησιμοποιούνται κυρίως για ύπνο και τίποτα άλλο.

Οι σκηνές κάμπινγκ, από την άλλη πλευρά, είναι πιο ευρύχωρες και πιθανότατα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να εγκατασταθούν. Τείνουν να κοστίζουν λίγο περισσότερο, αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα, και έχουν επίσης περισσότερα κουδούνια και σφυρίχτρες, καθώς και πρόσθετη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ρυθμιστούν απευθείας από ένα όχημα, πράγμα που σημαίνει ότι θα τραβήξετε τη σκηνή και όλα όσα χρειάζεστε για εγκατάσταση από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας αφού οδηγήσετε δεξιά στο κάμπινγκ σας.

Οι σκηνές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για κάμπινγκ δεν προορίζονται να τραβηχτούν μέσα από το δάσος ή άλλο έδαφος επειδή εμπλέκονται περισσότερο.

Βρίσκοντας την καλύτερη σκηνή 2 ατόμων για Καλοκαιρινή Κατασκήνωση
Τώρα που έχετε κάποια ιδέα ποια σκηνή θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς και έχετε ορίσει έναν προϋπολογισμό, μπορείτε να δείτε τις σκηνές 2 ατόμων για κάμπινγκ που είναι διαθέσιμες. Έχουμε αναφέρει τα αγαπημένα μας παρακάτω:

Marmot Limelight Σκηνή 2 Ατόμων
Πρόκειται για μια προσιτή, καλά κατασκευασμένη σκηνή που προσφέρει αξία και ποιότητα. Είναι στη μικρότερη πλευρά, αν και εξακολουθεί να προσφέρει άφθονο χώρο για δύο άτομα να κοιμηθούν, και υπάρχει επίσης κάποιος επιπλέον χώρος για την αποθήκευση εργαλείων στον προθάλαμο των εννέα τετραγωνικών ποδιών.

Η σκηνή χαρακτηρίζει δύο μεγάλες επιτροπές στεγών πλέγματος που κρατούν τη σκηνή καλά-αερισμένη. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε τα αστέρια χωρίς να εκθέτετε τον εαυτό σας σε κουνούπια ή μύγες όταν βρίσκεστε στη σκηνή τη νύχτα.

Η σκηνή έρχεται με πόλους αλουμινίου που συνδέονται με τη σκηνή με κλιπ, ώστε η εγκατάσταση να είναι εύκολη και γρήγορη, επειδή δεν υπάρχει σπείρωμα. Αυτή η σκηνή προσφέρει πλήρη κάλυψη για δύο άτομα και μπορεί να αντέξει τα στοιχεία. Αντέχει σε ζημιές από την υπεριώδη ακτινοβολία και είναι ιδανικό για κάμπινγκ τριών εποχών.

Αυτή η σκηνή είναι ελαφριά, αν και όχι η ελαφρύτερη σκηνή 2 ατόμων που μπορείτε να βρείτε, το εμπόριο είναι ότι έχετε λίγο περισσότερο χώρο αγκώνα μέσα.

MSR Hubba Hubba 2 άνθρωπος σκηνή
Αυτή η σκηνή είναι μια από τις πιο ευρύχωρες σκηνές 2 ατόμων που πρόκειται να βρείτε, παρόλο που διατηρεί το μικρό βάρος της. Υπάρχουν δύο πόρτες και το εσωτερικό είναι διαμορφωμένο ώστε να παρέχει το καλύτερο χώρο χωρίς να χρειάζεται ένα συνολικό μεγάλο αποτύπωμα.

Η σκηνή χαρακτηρίζει την αξιόπιστη κατασκευή και έχει ενισχύσει τα σημεία πίεσης, τα αντανακλαστικά σκοινιά τύπων, τις εναλλαγές πορτών, τις μαγνητοσκοπημένες ραφές, και τους υπερβολικά ελαφριούς βρόχους πασσάλου. Είναι ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει τα στοιχεία σε τουλάχιστον τρεις εποχές.

Ζυγίζει λίγο πάνω από τέσσερα κιλά και είναι εύκολο να δημιουργηθεί και να πάρει κάτω.

Μεγάλο Agnes Fly Creek HV Platinum
Αυτή η σκηνή είναι ένα από τα ελαφρύτερα που μπορείτε να βρείτε για δύο άτομα σε λίγο λιγότερο από τρία κιλά. Δεν είναι η πιο ευρύχωρη σκηνή 2 ατόμων εκεί έξω, αλλά δύο άτομα θα χωρέσουν σε αυτό άνετα με υπνόσακους και άλλα εργαλεία.

Η σκηνή συναρμολογείται χρησιμοποιώντας πόλους DAC Featherlite NSL, οι οποίοι είναι ένα από τα ελαφρύτερα συστήματα βάρους που μπορείτε να βρείτε σήμερα. Διαθέτει επίστρωση πολυουρεθάνης για προστασία από τα στοιχεία και το δάπεδο είναι εξαιρετικά ελαφριά σιλικόνη με την ίδια επίστρωση. Έχει σχεδιαστεί για να είναι γρήγορη και εύκολη στη ρύθμιση, και είναι δυνατό να το κάνετε με ένα μόνο άτομο.

Το Big Agnes έχει μια ενιαία πόρτα και χώρο προθάλαμου. Το εσωτερικό είναι τρεις τσέπες πλέγματος για να κρατήσει το εργαλείο οργανωμένο. Είναι επενδεδυμένο με μια ανακλαστική επίστρωση, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τη νύχτα χωρίς προβλήματα. Οι ραφές της σκηνής είναι επενδεδυμένες με ταινία πολυουρεθάνης χωρίς διαλύτες για να εξασφαλιστεί ότι είναι αδιάβροχη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.