9 December, 2021

Καλύτερη σκηνή παραλίας για αυτό το καυτό και υγρό καλοκαίρι

Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο διασκεδαστικά από το να κατευθυνθείτε προς την παραλία σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα. Έχετε την ομπρέλα παραλιών ή το θόλο παραλιών σας για κάποια σκιά ήλιων, τις ογκώδεις πετσέτες παραλιών, και ένα μικρό κομμάτι της UV προστασίας, όλα σε μια ταιριάζοντας με φέρνει την τσάντα που είναι έτοιμη να πάει. Δυστυχώς, υπάρχει κάτι τέτοιο όπως πολύ ζεστό, και όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τη σκιά μιας σκηνής στην παραλία. Για να μην αναφέρουμε την προστασία από αυτές τις επιβλαβείς ακτίνες UV που μπορεί να προσφέρει από τις ακτίνες του ήλιου που μπορούν να κάψουν το δέρμα σας. Εκτός από το ότι είστε άβολα στη ζέστη, μπορείτε πραγματικά να καείτε, προκαλώντας ζημιά. Μια σκηνή παραλίας βοηθά εσάς και τους συναδέλφους σας beachgoers να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το περιβάλλον σας χωρίς υπερθέρμανση ή βάζοντας τον εαυτό σας σε κίνδυνο.

Οι Σκηνές Παραλίας σας δίνουν επίσης Ιδιωτικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για να νοικιάσουν καμπάνες όταν πηγαίνουν στην παραλία ή στην πισίνα. Είναι σε θέση να χαλαρώσουν, να δειπνήσουν και να απολαύσουν την παραλία με την οικογένεια και τους φίλους σας χωρίς να ανησυχούν για άλλους ανθρώπους που σας δίνουν προσοχή.

Μπορείτε να βρείτε μια σκηνή παραλίας σε πολλά διαφορετικά καταστήματα ή σε απευθείας σύνδεση, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν κάνετε την αγορά σας.

Πώς μπορείτε να βρείτε την καλύτερη σκηνή παραλιών;
Ξεκινήστε επιλέγοντας ποιος τύπος σκηνής παραλίας θα είναι ο καλύτερος για εσάς. Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι.

Μια παραδοσιακή σκηνή είναι σαν μια σκηνή κάμπινγκ και προσφέρει πλήρη οπτική Ιδιωτικότητα. Θα μπορείτε να ακούτε θορύβους έξω και μπορεί να ζεσταθεί λίγο αν είναι μια ιδιαίτερα ζεστή μέρα, αλλά οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να σας δουν και θα σας βοηθήσουν να μπλοκάρετε τις ακτίνες του ήλιου.

Υπάρχουν επίσης τέντες, οι οποίες έρχονται σε μερικές διαφορετικές ποικιλίες. Οι αναδυόμενες σκηνές είναι βολικές και εύκολες στη ρύθμιση, ακόμα κι αν είστε μόνοι σας και είναι η πιο βολική επιλογή. Οι τέντες πόλων, όπως οι σκηνές πόλων, τείνουν να είναι λίγο πιο δύσκολες, αλλά είναι πιο ανθεκτικές. Αυτά είναι καλύτερα για τις ημέρες windier.

Τέλος, είναι το θόλο πλαισίου. Είναι το πιο ανθεκτικό από το μάτσο και έχει ενσωματωμένο πλαίσιο. Ωστόσο, είναι βαρύτερα και πιο δύσκολα στη ρύθμιση και, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Πριν επιλέξετε την καλύτερη σκηνή για εσάς, θα θελήσετε να εξετάσετε τον προορισμό της παραλίας και ποιες είναι οι συνθήκες που συνήθως τείνουν να είναι όταν επισκέπτεστε. Θα θελήσετε επίσης να σκεφτείτε με ποιον πηγαίνετε στην παραλία εάν επιλέγετε μια σκηνή που θα χρειαστείτε βοήθεια για τη δημιουργία.

Ο επόμενος παράγοντας που θα θελήσετε να εξετάσετε είναι το μέγεθος. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος μέγεθος-είναι απλώς θέμα πόσοι άνθρωποι θα πάνε στην παραλία μαζί σας και θα περάσουν χρόνο στη σκηνή. Θα θελήσετε επίσης να εξετάσετε το μέγεθος της παραλίας όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχετε αρκετό χώρο—δημιουργείτε μια σκηνή, όχι χτίζοντας ένα σπίτι. Ωστόσο, αν γνωρίζετε ότι η παραλία θα είναι γεμάτη, μπορεί να θέσει όρια στο μέγεθος της σκηνής που αγοράζετε.

Χαρακτηριστικά της σκηνής είναι μια άλλη εκτίμηση. Είναι αρκετά εύκολο να πάρετε μια βασική σκηνή, αλλά υπάρχουν και σκηνές με πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες. Αυτά μπορούν να κάνουν μια σκηνή πιο λειτουργική και πιο άνετη για όλους που τη χρησιμοποιούν.

Εξετάστε μερικά από αυτά τα δημοφιλή χαρακτηριστικά:
Αδιάβροχο
Πλήρως κλειστοί τοίχοι
Παράθυρα που ανοίγουν και κλείνουν
Πατάκια δαπέδου
Γραμμές ξήρανσης
Σακιά άμμου
Ορισμένες σκηνές έρχονται με αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά, ενώ θα χρειαστεί να τα αγοράσετε ξεχωριστά αν επιλέξετε μια βασική σκηνή παραλίας.

Τέλος, θα θελήσετε να εξετάσετε τον προϋπολογισμό σας. Σκηνές ποικίλλουν σε τιμή και μπορεί να κοστίσει μόλις $20 ή $30 για μέχρι και πάνω από $100. Προφανώς, ο προϋπολογισμός σας θα βασίζεται σε αυτό που πραγματικά μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να ξοδέψετε, αλλά ακόμα κι αν ο ουρανός είναι το όριο, ίσως να μην είναι σοφό να ξοδέψετε χρήματα στην πιο ακριβή σκηνή. Εάν χρειάζεστε μόνο κάτι βασικό και απλό, εκείνοι που δεν έχουν νόημα να ξοδεύουν ένα χέρι και ένα πόδι σε κάτι που δεν πρόκειται να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να περιορίσετε την επιλογή σας και να καταλάβετε τι είδους σκηνή χρειάζεστε είναι να αναρωτηθείτε αρκετές ερωτήσεις. Ξεκινήστε με:

Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος και πώς πρέπει να καθορίσω το απαιτούμενο μέγεθος μου;
Η σκηνή της παραλίας μου απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή;
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια σκηνή και θόλο και ποια είναι καλύτερη για μένα;
Υπάρχουν κάποια ειδικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν την επίσκεψη στην παραλία μου πιο ευχάριστη; Υπάρχουν χαρακτηριστικά που χρειάζομαι απολύτως;
Πρέπει να είμαι σε θέση να ρυθμίσω τη σκηνή μόνη μου ή θα έχω πάντα ανθρώπους μαζί μου για να βοηθήσω με τη ρύθμιση;
Καλύτερες Σκηνές Παραλίας για το καλοκαίρι
Τώρα που έχετε μια ιδέα για το τι θέλετε σε μια σκηνή, μπορείτε να δείτε τις επιλογές που είναι διαθέσιμες. Έχουμε συντάξει μια λίστα με τις αγαπημένες μας σκηνές στην παραλία παρακάτω:

Pacific Breeze Easy Up Παραλία Σκηνή
Το Pacific Breeze Easy Up Tent είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργήσουν τη σκηνή τους χωρίς πολλή ταλαιπωρία. Διαθέτει ένα αναδυόμενο σχέδιο χωρίς πόλους ή πλαίσιο που επιτρέπει σε ένα άτομο να ανεβάσει γρήγορα τη σκηνή.

Η σκηνή είναι κατασκευασμένη από υλικό που προσφέρει προστασία από τον ήλιο SPF 50+ και είναι αδιάβροχο, οπότε αν υπάρχει ξαφνικό ντους στην παραλία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η σκηνή έρχεται με πασσάλους και εσωτερικές τσέπες για την απόκρυψη των αντικειμένων σας εάν απομακρυνθείτε από τη σκηνή.

Easthills Υπαίθρια Εύκολο Επάνω Καταφύγιο Ήλιων Σκηνών Παραλιών
Αυτή η σκηνή έχει ένα ασυνήθιστο σχήμα που πολλοί άνθρωποι αγαπούν. Έχει μια εκτεταμένη βεράντα, ώστε να έχετε περισσότερο χώρο από ό, τι θα κάνατε ακριβώς μέσα στη σκηνή. Έχει κλείσιμο με φερμουάρ, ώστε να έχετε αρκετή ιδιωτικότητα και διαθέτει επίσης επίστρωση SPF 50+.

Coleman Day Tripper Beach Σκιά
Αυτή η σκηνή προέρχεται από ένα από τα πιο γνωστά ονόματα σε υπαίθρια εργαλεία, ώστε να γνωρίζετε ότι παίρνετε μια σκηνή παραλίας υψηλής ποιότητας. Αυτή η σκηνή μετρά περισσότερο από 7’x4′ και έχει μια Περάτωση φερμουάρ έτσι μπορείτε να πάρετε την πλήρη μυστικότητα. Προσφέρει προστασία SPF 50+ και είναι μία από τις καλύτερες σκηνές αξίας για τα χρήματά σας στη λίστα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.