13 November, 2021

Καλύτερη αδιάβροχη σκηνή για καλοκαιρινές περιπέτειες το 2018

Η επιλογή της σωστής αδιάβροχης σκηνής για τα ταξίδια κάμπινγκ σας στο αγαπημένο σας εθνικό πάρκο μπορεί να φανεί προκλητική στην αρχή. Όπως με υπνόσακους, μπουκάλια νερού, μπότες πεζοπορίας, και ακόμη και κάμπινγκ ντους, αν κοιτάζετε 2, 4 ή 6 σκηνές ατόμων, φαίνεται ότι υπάρχει μια ατελείωτη ποικιλία διαθέσιμη και η μείωση της επιλογής σας για την τέλεια καλοκαιρινή σκηνή μπορεί να είναι συντριπτική.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα θελήσετε να εξετάσετε όταν βρίσκεστε στην αγορά για μια σκηνή κάμπινγκ παντός καιρού που είναι αδιάβροχη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για καλοκαιρινές περιπέτειες:

Μέγεθος της ομάδας κάμπινγκ μαζί σας και πόσο χώρο θέλετε για ύπνο και άλλες δραστηριότητες στη σκηνή
Τι είδους κάμπινγκ ταξίδι σχεδιάζετε. Εάν οδηγείτε στο κάμπινγκ σας, οι ανάγκες σας θα είναι διαφορετικές από ό, τι εάν σχεδιάζετε να κάνετε πεζοπορία και πρέπει να φέρετε τη σκηνή σας μαζί σας. Ομοίως, αν είστε κάμπινγκ στην παραλία έναντι κάμπινγκ στο δάσος, κλπ.
Καιρικές συνθήκες όπου θα κάμπινγκ. Όλοι θα θέλουν προστασία από κακές συνθήκες, αλλά μερικοί άνθρωποι θα το χρειαστούν περισσότερο από άλλους. Το αν θέλετε ή όχι να επενδύσετε σε μια αδιάβροχη σκηνή και να λάβετε μέτρα για να προσθέσετε ακόμα μεγαλύτερη προστασία με αδιάβροχο στεγανωτικό στο πάτωμα και τις ραφές βασίζεται στις καιρικές συνθήκες που σκοπεύετε να κατασκηνώσετε. Είναι επίσης καλή ιδέα να εξετάσετε τις θερμοκρασίες όταν θα κάνετε κάμπινγκ. Κατά τη διάρκεια των θερμότερων καλοκαιρινών μηνών, θα θελήσετε να είστε σίγουροι ότι η σκηνή σας προσφέρει άφθονο εξαερισμό.
Γιατί να αγοράσετε μια σκηνή κάμπινγκ;
Η προφανής απάντηση εδώ είναι ότι χρειάζεστε μια σκηνή για κατασκήνωση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Θα μπορούσατε να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε το όχημά σας όταν κάμπινγκ. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν την ιδέα της δημιουργίας ενός άνετου χώρου που φέρει κάποιες ομοιότητες με το σπίτι τους.

Υπάρχουν επίσης διαφορετικοί τύποι σκηνών, έτσι ώστε να πάρει μια σκηνή κάμπινγκ σημαίνει κάτι διαφορετικό από το να πάρει μια σκηνή backpacking. Οι σκηνές κάμπινγκ τείνουν να είναι βαρύτερες, αλλά τείνουν επίσης να είναι μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς. Το αν μια σκηνή κάμπινγκ είναι κατάλληλη για εσάς βασίζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ενώ κάμπινγκ και πόσο μακριά θα χρειαστεί να μεταφέρετε τη σκηνή σας για να φτάσετε στο κάμπινγκ σας.

Τι να ψάξετε σε μια αδιάβροχη σκηνή
Προφανώς, το πιο σημαντικό ζήτημα όταν έχετε αποφασίσει ότι χρειάζεστε μια αδιάβροχη σκηνή είναι πόσο καλά απωθεί το νερό και εμποδίζει τη διαρροή του. Οι σκηνές με ελαφριές θάλασσες που προστατεύονται διπλά με ταινία ραφής τείνουν να κάνουν την καλύτερη δουλειά στην πρόληψη διαρροών. Εάν είστε σε θέση να βρείτε μια σκηνή με αδιάβροχη ταινία ραφής οι πιθανότητες είναι ότι παίρνετε μια σκηνή που μπορείτε να υπολογίζετε για να σας προστατεύσει από τη διαρροή.

Οι αδιάβροχες σκηνές τείνουν επίσης να έχουν δάπεδα μπανιέρας που είναι σε ένα κομμάτι. Το δάπεδο πρέπει να κατασκευαστεί από αδιάβροχα υλικά και να είναι ένα ζευγάρι σε μερικές ίντσες επάνω στις πλευρές πριν από τη ραφή τοίχου που συνδέει τα δύο. Οι ραφές που βρίσκονται πάνω ή πολύ κοντά στο πάτωμα τείνουν να βιώνουν διαρροή τελικά, ειδικά όταν υπάρχουν βροχερές συνθήκες.

Και οι δύο σκηνές διπλού και μονού τοίχου μπορούν να είναι αδιάβροχες, οπότε μην υποθέσετε ότι ο επιπλέον τοίχος πρόκειται να σας δώσει επιπλέον προστασία, αν και μπορεί. Οι σκηνές διπλού τοιχώματος έχουν αποσπώμενο στρώμα βροχής που βοηθά στην απώθηση της υγρασίας και εμποδίζει την είσοδο υγρασίας στη σκηνή. Μερικές φορές, το εσωτερικό τοίχωμα μιας διπλής όψης σκηνής είναι πλέγμα για να αποτρέψει τη σκηνή από το να είναι πολύ βαρύ και να επιτρέψει τη ροή του αέρα, ειδικά όταν αφαιρείται το στρώμα rainfly.

Προφανώς, οι μονές σκηνές τοίχου έχουν μόνο ένα στρώμα, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να εμποδίσει την υγρασία να διεισδύσει στη σκηνή. Το ενιαίο στρώμα αποτελείται από ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας που είναι αδιάβροχο και αναπνεύσιμο. Τις περισσότερες φορές, οι μονές σκηνές τοίχου είναι ελαφρύτερες και έχουν υψηλότερη τιμή και χρησιμοποιούνται από backpackers και άλλους ανθρώπους που πρέπει να μεταφέρουν τις σκηνές τους σε μεγάλες αποστάσεις πριν από τη δημιουργία στρατοπέδου.

Μια τελική συμβουλή για την επιλογή μιας αδιάβροχης σκηνής: αποφύγετε τον πειρασμό να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας τη φθηνότερη σκηνή που μπορείτε να βρείτε. Μια χαμηλή τιμή μπορεί να είναι ελκυστική, αλλά ακόμη και αν υπάρχουν μεγάλες υποσχέσεις που έγιναν από τον κατασκευαστή για να είναι αδιάβροχο, οι πιθανότητες είναι ότι η σκηνή δεν πρόκειται να προσφέρει την ίδια προστασία με κάτι με μέση έως υψηλότερη τιμή. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε την πιο ακριβή αδιάβροχη σκηνή που υπάρχει, αλλά αγοράζοντας κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνό είναι πιθανό να σας κοστίσει περισσότερο μακροπρόθεσμα.

Καλύτερες αδιάβροχες σκηνές για καλοκαιρινές περιπέτειες
Τώρα που έχετε μια ιδέα για το τι πρέπει να αναζητήσετε σε μια αδιάβροχη σκηνή, ρίξτε μια ματιά στις επιλογές μας για το καλύτερο διαθέσιμο:

Coleman 8 Πρόσωπο Red Canyon Σκηνή
Αυτή είναι μια μεγάλη μεγάλη σκηνή ομάδας. Είναι ιδανικό για μεγαλύτερες οικογένειες και ομάδες φίλων που θέλουν να απολαύσουν μια εμπειρία κάμπινγκ μαζί. Μετρά 17 με 10 πόδια και στέκεται 72 ίντσες στο κέντρο. Είναι επίσης χωρισμένο σε τρία δωμάτια, ώστε όλοι να μπορούν να έχουν κάποια ιδιωτικότητα όταν χρειάζεται. Και δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένο από Coleman, ξέρετε ότι είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.

Αυτή η σκηνή είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει τρία στρώματα αέρα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγέθους Βασίλισσας. Είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει σε θυελλώδη ή θυελλώδη κατάσταση και είναι ακόμα πιο ανθεκτικό από άλλες σκηνές Coleman. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημιουργηθεί και είναι πιθανό μια δουλειά για δύο ή περισσότερα άτομα, αλλά μόλις είναι επάνω είναι μια μεγάλη επιλογή για κάμπινγκ.

Wenzel 8 Πρόσωπο Klondike Σκηνή
Αυτή η σκηνή έχει την αφθονία της σταθερότητας, η οποία μπορεί να είναι μια ευλογία όταν στρατοπεδεύετε με μια μεγάλη οικογένεια με τα μικρά παιδιά. Είναι επίσης υπέροχο αν οι καιρικές συνθήκες είναι λιγότερο από τέλειες.

Η σκηνή είναι κατασκευασμένη από υδατοαπωθητικό πολυεστέρα που έχει κόστος πολυουρεθάνης για ένα πρόσθετο στρώμα προστασίας. Υπάρχει σχεδιασμός δαπέδου μπανιέρας για να αποφευχθεί η διείσδυση διαρροής και υγρασίας στο πάτωμα. Μετρά 16’x11 ‘ και έχει ύψος έξι και μισό πόδια στο υψηλότερο σημείο του. Με το ευρύχωρο εσωτερικό του, αυτή η σκηνή μπορεί να χωρέσει δύο στρώματα αέρα μεγέθους Βασίλισσας χωρίς πρόβλημα​

Πυρήνας 6 Στιγμιαία Σκηνή Καμπινών Προσώπων
Αυτή η σκηνή από τον πυρήνα είναι 11’x9’ και στέκεται πάνω από επτά πόδια στο υψηλότερο σημείο της. Προσφέρει αρκετό χώρο για δύο στρώματα Βασίλισσας. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για αποσκευές και εξοπλισμό κατασκήνωσης. Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα για αυτή τη σκηνή είναι πόσο εύκολο είναι να συναρμολογηθεί επειδή οι πόλοι είναι προ-συνδεδεμένοι.

Υπάρχουν πάνελ με φερμουάρ στο εσωτερικό της σκηνής για προστασία της ιδιωτικής ζωής και υπάρχουν θύρες για ηλεκτρονικά στη σκηνή. Η σκηνή διαθέτει τεχνολογία μπλοκ H2O με ενεργές χάντρες για να αποτρέψει τη διείσδυση υγρασίας στους τοίχους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.