19 December, 2021

Εκείνη τη φορά πήγα σε Καλύτερα σπίτια και κήπους

Όταν το Better Homes and Gardens με ρώτησε μερικούς μήνες πίσω αν θα με ενδιέφερε να έρθω στην έδρα τους, συνάντηση με μερικούς από τους συντάκτες, και να ρίξω μια ματιά στο παρασκήνιο τι κάνουν, στάθηκα εκεί για αυτό για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου πριν φωνάξω Ναι. Και όταν λέω κραυγή εννοώ κυριολεκτικά κραυγή ενώ πληκτρολογείτε πίσω σε αυτά σε ένα email. Ήμουν σοβαρά τόσο τιμημένος και ενθουσιασμένος που μου ζήτησαν να είμαι μέρος του νέου δικτύου Better Homes and Gardens Live Better! Σήμερα θα σας πάρω μαζί μου σε μια εικονική περιήγηση στην έδρα τους! Θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για όλη την κύλιση που πρόκειται να συμβεί γιατί αυτή η ανάρτηση είναι λίγο βαριά εικόνα : )

Μέρος του ταξιδιού μας ήταν να δούμε μερικά από αυτά τα προϊόντα σε δράση, και πήραμε να δούμε πολλά δωμάτια που δημιουργήθηκαν από μερικούς υπέροχους σχεδιαστές, και παιδιά… σοβαρά.. αυτά τα προϊόντα είναι φοβερά! Θα τους αγαπήσετε!!

Μερικά από τα πράγματα που θα δείτε είναι ήδη διαθέσιμα και μερικά θα δείτε την άνοιξη του 2015, οπότε αν δεν μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο τότε είναι επειδή παίρνετε μια μικρή ύπουλη ματιά!! ; )

Όλα ήταν απλά πανέμορφα και τέλεια ρυθμισμένα! Ανυπομονώ να σας δείξω πόσο ευπροσάρμοστα είναι μερικά από αυτά τα αντικείμενα! Νομίζω ότι το απόλυτο αγαπημένο μου πράγμα ολόκληρου του ταξιδιού και η καριέρα μου στο blogging έβλεπε ότι χρησιμοποίησαν την χυμώδη ιδέα του φυτευτή μου στο σχεδιασμό τους. Σοβαρά; Παραλίγο να πεθάνω!!

Τότε πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τη Nancy Hopkins να κάνει τα μαγικά της! Ήταν εκπληκτικό το τι μπορούσε να κάνει αυτή η κυρία με το φαγητό! Μας δίδαξε για τη διακόσμηση για διασκέδαση και μερικούς εξαιρετικούς φιλικούς προς τις τιμές τρόπους που μπορείτε να φέρετε φαγητό στο ντεκόρ σας! Μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο της παρουσίασής της!!

 

Αυτό ήταν ένα πολύ γρήγορο ταξίδι! Είχαμε πολλά να δούμε και όλα σε μια μέρα, οπότε κατευθυνθήκαμε γρήγορα στο σημείο όπου κάνουν τις φωτογραφίες τους και ρίξαμε μια ματιά στο πώς λειτουργούν! Πρέπει να δούμε όλα τα προϊόντα BHG που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα δωμάτια! Αυτό το κεφαλάρι είναι να πεθάνει και είναι εξαιρετικά προσιτό!! Νομίζω ότι θα χρειαστώ ένα για το δωμάτιό μας! Ανέφερα ότι όλα τα κλινοσκεπάσματα τους είναι παραδεισένια στην αφή! Δεν υπάρχει απογοήτευση εκεί!

Εντάξει, ένα πράγμα που πιθανώς αγωνίζομαι με τους περισσότερους είναι η οργάνωση! Η οργάνωση είναι πολύ σημαντική με 3 παιδιά, αλλά και πολύ δύσκολο να κάνει με 3 παιδιά. Είμαι ενθουσιασμένος για την εφαρμογή ορισμένων από αυτά τα προϊόντα BHG στη ζωή μου! Έχουν τόσα πολλά φοβερά καλάθια! Λατρεύω τα καλάθια μου!

 

Το Better Homes and Gardens δεν αφορά μόνο τους εσωτερικούς χώρους (προφανώς), οπότε πρέπει να κάνουμε μια περιήγηση στον πλήρως λειτουργικό δοκιμαστικό κήπο τους! Αυτό είναι όπου κάνουν πολλά υπαίθρια φωτογράφηση τους. Έχω ένα μικρό μυστικό. Λατρεύω απολύτως τη φωτογράφηση του εξωτερικού χώρου! Θα ήθελα πολύ να βελτιώσω τις δεξιότητές μου στη φωτογραφία μόνο για αυτόν τον λόγο! Δεν λέξεις είναι απαραίτητες για τις επόμενες φωτογραφίες … απλά απολαύστε την ομορφιά της φύσης!

Πήρα τόσα πολλάεικόνες, μου πήρε λίγο χρόνο για να διαλέξω μερικά. Απλά δεν μπορούσες να τραβήξεις μια κακή φωτογραφία εκεί μέσα! Τόσο μεγάλο σεβασμό για την όμορφη κυρία που εργάζεται με πλήρη απασχόληση σε αυτόν τον κήπο, ήταν μια πραγματική σκληρή εργαζόμενη!

Και αφού κοιτάξαμε μέσα από αυτόν τον όμορφο κήπο μπορέσαμε να περιηγηθούμε σε ολόκληρη την πανεπιστημιούπολη Meredith. Μας υποδέχτηκε αυτή η υπέροχη τέχνη που κρέμεται από την οροφή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.